May all my dreams come true


fredag 27 april 2012

Det börjar likna något!

Nu börjar det bli klart här hemma. Fantastiska känsla av att nästan ha ett riktigt hem. Skepporna hittade jag på Täby galopp-loppis till pangpriset 100 kronor! Stoffe har byggt ramen runt och målat. Burkarna ovanpå hittade jag på loppis för samma summa. 
De får hänga över köksbänken och bara vara fina. Även sovrummet börjar bli klart, men som den blå IKEA-kassen bakom fönstret vittnar är halva rummet fyllt av verktyg.. På sängen - en halvnaken Stoffe som kollar aktier. 
I går spelade jag in film och mitt kontor blev förvandlat till en star-lounge! På skrivbordet varvas numera min dator med en symaskin. Bilder på min nya kollektion kommer inom kort. Doftpåsar och bebissockor dominerar. 
Lustigt var att filmen spelades in på samma adress som mammas morbror Rolands. Jag passade därför på att titta in. Det blev en långfika eftersom hans "butler" (hemtjänst) Ali kom förbi och förgyllde stämningen med berättelser från sina resor över världen.


Nu gör jag mig redo för boksläpps-fest på Uppsala konstmuseum. Pappa har tagit bilderna, han hann före mig! Men vecka 32 är det min tur. Det passade bra för förhoppningsvis håller det fina vädret i sig - då blir det bokförsäljning vid ån. I vanlig ordning står jag där mellan 12 och 13 när herr Dennis är på lunch. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar