May all my dreams come true


söndag 30 januari 2011

Mitt genombrott

Frihetskämpe?

Man har äntligen haft sitt mediala genombrott i mellanöstern! Det är sant. Och inte var som helst - utan i Afghanistan. Det var Rosi som talade om den glädjande nyheten. Att en gemensam vän sett mig i en artikel i en tidning i Afghanistan. Bildbyline hade man och allt. Och inte i vilken tidning som hest. Utan i en Slitz-tidning! Ett såkallat "Herr-magasin".

Vi kanske ska spola tillbaka tiden lite. Till 2003, i Enköping på klubb Joar Blå. En kväll kom en fotograf fram till vårt bord. Han ville ta en bild. Det fick han. Lagom förvånad blev man när en rad manliga bekanta tyckte sig ha sett mig i en Slitz tidning. Det visade sig snart att denne fotograf varit en mingelfotograf för ovan nämnda tidning. Bilden är tagen rätt ner i urringningen och därunder står det en rad om att det var söta tjejer som hittat sig dit.

Inte trodde man att genombrottet skulle komma så snart. Och att man dessutom kunde bidra med att stödja de svenska trupperna i Afghanistan på köpet. Nyp mig i armen. Det är ju bara för bra för att vara sant!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar